Hvad er Kaf?

Kaf er et 100% plantebaseret cafe. 

Vi tilbyder både kaffe, te og kage, såvel som bagværk, brunch og frokost. Caféen er hyggelig og afslappet med fokus på kunden, som vi prioriterer at skabe et personligt forhold til. 

Vores store stolthed er vores velsmagende og unikke kager, som får folk til at spørge “kan det virkelig passe, at de er lavet helt uden animalske ingredienser?“, og til det er svaret et rungende JA! Samt vores brød, hvor vi har et stort fokus på høj hydration og surdej, for bedre smag og fordøjelse.

Vi har et bredt udvalg af kager og bagværk at vælge mellem, men Kaf forsøger hele tiden at være nytænkende. Derfor vil du kunne opleve, at der efterhånden kommer nye kager og andet lækkert på banen. 

Vores historie

Kaf blev stiftet i 2015, oprindeligt af to parter. Kaf startede ud med at være en café, hvor ambitionen var, at skabe et sted hvor alle var velkomne, og hvor veganere hverken skulle betale ekstra for deres fravalg af animalske produkter, eller undvære den gode smag i kager og mad. 

I 2016 blev Kaf officielt overtaget af den ene part, Magnus, som begyndte at videreudvikle Kaf og hans kager til hvad det er den dag i dag.

I dag er Kaf stadig ejet af Magnus, men vokser sig større fra hver dag der går – både når det gælder antallet kunder og et stærkt og dygtig team af ansatte, som lige nu består af 14.

Kaf går med spændende drømme for fremtiden, hvor vi gerne vil sætte endnu mere fokus på ansvarlig spisning, hvor vores klode med jordbrug har behov for meget mere ansvartagen fra både forbruger og producent.

Vores værdier

Vi stræber efter at lave noget som, udover at være uden nogen form for animalske ingredienser, smager bedre end det traditionelle.

Vi går meget op i økologi, friske råvarer samt selvfølgelig dyrevelfærd, og tror på at disse principper, er vejen frem. Derudover tilbyder vi også glutenfri alternativer, da det er vigtig for os, at alle kan være med.

Kaf er for enhver smag, hvad end du selv spiser plantebaseret eller bare er nysgerrig på et alternativ!

I 2017 vandt Kaf prisen for Årets Veganske Spisested af Dansk Veganerforening og blev i 2018 nomineret til Byens Bedste af Berlingske.